Parteneriat religios și educațional

În data de 29.10.2019 Parohia Sudiți, Ilfov-Nord, reprezentată de Pr. Andrian Șerban a încheiat un parteneriat educațional-religios cu Unitatea de Învățământ COMPLEXUL ȘCOLAR CRONOS, cu sediul în București și Unitatea de Învățământ ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR 1. NUCI, satul Merii Petchii, Ilfov.

​Prezentul parteneriat de colaborare are ca obiect derularea unor activități cu caracter spiritual, educativ, turistic și schimb de experiență. ​Scopul acestui proiect este să dezvoltăm abilitățile elevilor din unitățile de învățământ participante, încurajarea de a cunoaște valorile patrimoniului spiritual, schimb de experiență în învățământ (mediul rural-mediul urban).

Totodată, astăzi a avut loc prima întrevedere între cele două unități de învățământ, organizată în Complexul Liceului Cronos. ​După cuvântul de bun venit, elevii le-au vorbit despre ce înseamnă liceul, impactul în viața lor și cât de importante sunt valorile spirituale. La final copiii au primit din partea Liceului Cronos mai multe daruri.
 
liceul-cronos-vizita

facebook  google-plus youtube1   Copyright © 2019 Parohia Suditi

Politica de utilizare a site-ului | Politica de cookies | Informatii GDPR